The Tack Barn, Lewes

 

This building forms part of a wider complex of home, living accommodation and workshops, within a beautiful and tranquil rural Sussex landscape.

 

Planning Permission and Building Control information was prepared so that the owners of this small redundant equine building could convert approximately 50 sq.m of floor space into open plan living accommodation with one bedroom and wooded outdoor space for holiday guests.

 

Internal insulation, triple glazed windows and doors, and the installation of solar thermal heating with woodburning stove all contribute to providing a welcoming place to stay for visitors to the area.

 

Click here for the link to the accommodation:

 

http://www.upperlodgesussex.com/holiday-cottage.html

 

 

 

 

photographs Ben Waller

Sally Williams Architects Ltd

6 East Gardens, Ditchling, East Sussex, BN6 8ST

 

01273 842588 | E: sallwill@me.com

 

© 2018 Sally Williams Architects | all rights reserved